Draag je sleutels veilig bij je met het Key-Bak systeem

Er zijn veel beroepen te bedenken waarbij medewerkers een flinke sleutelbos bij zich dragen. En er zijn daarnaast ook de nodige situaties waarbij daardoor een ongewenste of zelfs gevaarlijke situatie kan ontstaan. Denk aan een sleutelhanger die tussen een machine kan komen of een sleutelhanger waarmee een medewerker bezeerd kan worden als iemand in zijn omgeving agressief wordt. Key-Bak is een sleutelsysteem dat dit soort problemen voorkomt. Het is ontwikkeld door een ervaringsdeskundige. 

De geschiedenis van Key-Bak

De oprichter van West Coast Chain Manufacturing Co, W.R. Lummis, was werkzaam bij de spoorwegen. Daar maakte hij een aantal keren mee dat een collega betrokken raakte bij een ernstig ongeluk doordat een sleutelbos ergens achter bleef haken of klem kwam te zitten. Lummis ontwikkelde daarom het keybak systeem waarbij sleutels zodanig worden vastgemaakt aan een sleutelhanger dat ze vellig kunnen worden gedragen. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw. Sinds die tijd is Key-Bak uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van veilige sleutelhangers, niet alleen in de VS maar ook daarbuiten. 

Gebruik in diverse branches

Key-Bak
Voorbeeld van een sleutelhanger

Inmiddels is Key-Bak een begrip geworden. Niet alleen in de Verenigde Staten, waar het bedrijf zijn oorsprong heeft, maar ook ver daarbuiten. In alle werelddelen werken professionals met Key-Bak sleutelhangers. Het gaat daarbij om politiemensen, bewaarders in penitentiaire inrichtingen en psychiatrische ziekenhuizen en huisbazen. Dit zijn mensen die vaak grote hoeveelheden sleutels bij zich dragen en met een sleutelring van Key-Bak kan dit op een veilige manier.

Wil jij ook je sleutels veilig kunnen dragen?

Is het bij jou ook wel eens bijna mis gegaan met het dragen van een grote sleutelbos? Dan wordt het tijd voor een Key-Bak sleutelhanger. Met een keybak sleutelbos in je broekzak of aan je riem kun je veilig werken en hoef je je geen zorgen te maken dat er wat mis gaat. De sleutelhangers van dit merk worden bovendien uitvoerig getest op val- en slijtbestendigheid. Je hebt er dus ook nog eens jarenlang plezier van. Kijk dan op de website van Knifestore.nl, hier vind je de Key-Bak sleutelhangers tegen zeer aantrekkelijke prijzen.