Teambuilding en relatiebeheer op zeilschip De Brandaris

Ondernemen, relatiebeheer en personeelsbeleid kunnen veel energie en tijd vragen. Een andere invalshoek kan de spanning even van deze zaken afhalen en vaak totaal onverwacht nieuwe openingen en kansen creëren. Brandaris Zeilschip B.V. biedt u deze unieke mogelijkheid. Trek er een dagje of langer op uit op deze driemastschoener en stap weer aan land met nieuwe energie, frisse ideeën en sterkere banden met collega’s en relaties.

Zeilschip De Brandaris, authentiek en gezellig

zeilschip De Brandaris

Oorspronkelijk gebouwd als zeilend vrachtschip heeft dit prachtige schip sinds 1905 haar bemanning altijd een goed onderkomen geboden. Vanaf 1986 doet de Brandaris het rustiger aan en vaart als charterschip over de Nederlandse wateren. Het authentieke zeilschip heeft een knusse en gezellige ambiance waar ontspanning niet lang op zich laat wachten.

De driemastschoener biedt zowel boven- als onderdeks alle ruimte voor u en uw gezelschap. Aan het roer bij de schipper, ontspan in de knusse zithoeken op het middendek of gewoon even lekker uitwaaien aan de boeg. De hoge relingen bieden u een veilige tocht aan dek.

Teambuilding of gewoon lekker bezig zijn

Natuurlijk is het ook mogelijk om er een actieve tocht van te maken. Steek als team de handen uit de mouwen en hijs de zeilen. Ervaar het machtige gevoel op een driemaster met de wind vol in de tien zijlen en geniet gezamenlijk van een heerlijke dag op het water. Dit is zo veel meer dan teambuilding of relatiebeheer alleen. Dit is een waardevolle belevenis die niemand meer van zich laat afpakken.

Catering en overnachting

Een dagje aan boord is al fantastisch, maar een paar dagen is helemaal top. De Brandaris biedt 26 slaapplaatsen verspreidt over 8 hutten, heeft een uitgebreide keuken met tap aan boord. Daarnaast is het mogelijk om te genieten van een volledig verzorgde catering.

Een fijne ervaring en een goede herinnering

Teambuilding

Een ander setting, samenwerken, ontspanning en lekker eten. Stuk voor stuk zijn dit waardevolle elementen om elkaar beter te leren kennen, voor ontplooiing en goede ideeën en het smeden van nieuwe en sterkere banden. Collega’s en/of relaties hebben naderhand iets heel bijzonders gedeeld met elkaar en zullen het hier nog heel lang over hebben. Men heeft nieuwe kanten van elkaar leren kennen en men kan er weer tegenaan.

De Brandaris is natuurlijk niet alleen geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding, maar bijvoorbeeld ook voor tochten met familie en vrienden, trouwerijen en schoolreisjes. Wij nodigen u van harte uit om het schip van dicht bij te komen bekijken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de website van De Brandaris voor meer informatie.